77 години национален нихилизъм и българофобия обуславящи се в крепостно роболепие спрямо (руския ОКУПАТОР) рАсия ?!

77 години национален нихилизъм и българофобия обуславящи се в крепостно роболепие спрямо (руския ОКУПАТОР) рАсия ?! или опасният Стокхолмски синдром именуващ се по нашите земи - РУСОФИЛИЯ !!!
Има ли изобщо смисъл от съществуването на българска държава след като няма българска нация, а голяма част от населението няма българско, но има силно изразено РУСКО самосъзнание изразяващо се в Стокхолмският синдром наричан по нашите земи - РУСОФИЛИЯ (бългАрина може да бъде единствено и само българоФИЛ и никакъв друг вид- ...фил) !!!
Къде е българската нация, къде е българския народ последните 77 години, след като и в момента държавата ни прилича на РУСКА провинция залята от РУСКИ зависимости, във всеки български град има предимно, а в някои градове и села има САМО ПАМЕТНИЦИ на РУСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ, но НЯМА и един паметник на българската Войска ! Всеки уж български град е залят от множество улици кръстени на РУСКИ писатели, императори и руски национални герои, даже българските ни църкви носят имена на РУСКИ, а не на български светци ! Пред българският парламент(уж символ на българската държавност) цинично е поставен паметник на РУСКИ, а НЕ на български владетел, но най - циничното е, че т. нар. ни "българска"държава и държавни ръководители продължават и до днес да насаждат на българския народ - робско-лакейска признателност към РУСИЯ и руската й окупационна армия ?!
Има ли изобщо смисъл да съществува българска държава, след като такава от 77 години НЕ съществува, има ли смисъл да има български парламент, след като в този парламент от 77 години НЯМА и ЕДНА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, няма и един депутат който да е с българско национално самосъзнание, за да се бори за българските национални интереси. Има ли смисъл да има българска история и специалност българска история, след като такава от 77 години не се изучава нито в българските училища, нито университетите ни, защото там по изискване от т. нар. ни проядена от РУСОРОБИЯ държава и държавни ръководители - продължава да се изучава РУСКАТА теория за нашият български произход ?!
Има ли смисъл този РУСКА анклав да продължава да се нарича България, след като в него очевидно вече не живеят българи, а живеят русофили/русоРОБИ,славянофили, тракофили и тн. и тн. не не и българи, защото българин никога не би се определил за нищо друго освен за българофил и българин !!! Българи не биха избрали да ги управляват хора обичащи повече РУСИЯ отколкото България, българи не биха избрали да ги управляват наместници и лакеи на РУСИЯ, за които руския интерес стои НАД българския интерес ! Българите, ако подобен народ все още съществува не биха търпяли пред българския парламент да има паметник на чужд(а НЕ на български) владетел окупирал България през 1878год., българите не биха ставали прави и не биха приели да имат за химн комунистическият антибългарски пасквил в който освен всичко друго се пее във ВЪЗХВАЛА на Москва, сиреч във възхвала на РУСКИЯ ОКУПАТОР (дружно братя "българи", с нас Москва е в мир и бой) ! Френският вестник „Канар аншене пише по повод сборника с химни на страните от цял свят : Дори в химните на английските колонии и доминиони не се споменава за Лондон, докато в българския "химн" се пее за Москва !!! Българите ако ги имаше като народ, никога не биха приели да живеят в държава която уж се води независима и свободна, но всъщност е под РУСКО РОБСТВО и всъщност е руска задунайска губерния управлявана от местните резиденти и лакеи на Кремъл: комунистите и комунистическите им фамилии !!!
След като и последните 30 години този т. нар. "български"народ не поиска да се освободи от РУСКО РОБСТВО, не поиска да научи истинската си българска история, не поиска да научи кои са истинските му български герои и предци, не поиска да научи кои са душманите му, не поиска да направи държавата си поне външно да прилича на свободна страна, за което най - малкото трябваше да изрине всички паметници на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ(имперски и съветски) от цялата страна, а на тяхно място НАЙ - НАКРАЯ да почете с паметници българските си национални герои и владетели....., такъв народ(според мен) няма смисъл да съществува, такаъв народ не заслужава да има държава, защото робите нямат държава !!! А Петко Славейков много точно е формулирал всичко това в едно изречение: "Не сме народ, не сме народ, а мърша (бих допълнил русоробска м..ша) !!!
 
Фейсбук